Wednesday, January 12, 2011

Kekasih Baru Nabil Raja Lawak, Pramugari Yang Cun Meletup!

zira Kekasih Baru Nabil Raja Lawak, Pramugari Yang Cun Meletup!
OHBULAN! difahamkan bahawa kekasih terbaru Nabil Raja Lawak bukannya Uqasha, sebaliknya seorang pramugari syarikat penerbangan tempatan yang sangat cantik, smoking hot, marvellous! Kami dimaklumkan percintaan Nabil Raja Lawak & Zira ini hanya diketahui oleh orang terdekat, namun kami berjaya menghidu hubungan mereka berdua ini.
Memang kami tabik spring dengan Nabil, muka biasa-biasa tapi dapat tackle wanita-wanita yang cantik seperti Irma Hasmie, Uqasha & yang terbaru, pramugari bernama Zira. Apa’lah agaknya pickup line yang digunakan oleh Nabil untuk menambat hati wanita-wanita ini?
Mungkin taste wanita sekarang yang gemarkan lelaki pandai melawak, sekurang-kurangnya dapat menghilangkan stress kerja. Anda yang bergelar wanita, setuju?
DSC04407 Kekasih Baru Nabil Raja Lawak, Pramugari Yang Cun Meletup!
Status wanita ini yang berbunyi, “Officially missing him…” menimbulkan tanda tanya, sama ada ia ditujukan kepada Nabil Raja Lawak atau lelaki yang lain. Tetapi, ada orang berkata bahawa wanita ini sering bertukar-tukar gambar profil bersama Nabil dengan status berbaur cinta. Mungkin ada benar kata orang itu.

No comments:

Post a Comment